Thursday, October 6, 2011

Ücretsiz Üye Ol Arkadaşını Davet et 25 TL Kazan

Ücretsiz Üye Ol Arkadaşını Davet et 25 TL Kazan

Selamlar ben, A.ÖZTÜRK Jetnetworking İç ve Dış Tic. A.Ş. üyesiyim.
Biz, Jetnetworking olarak Ek iş yapmak isteyen herkese sattıktan sonra ödemek koşuluyla ücretsiz olarak, iç giyim, çorap, kozmetik ürünleri, gümüş takı, ev gereçleri, kol saatleri, kemer, çanta, cüzdan, ağda, saç boyaları ve her çeşit kişisel bakım ürünleri gönderiyoruz. Siz bu ürünleri katalogla yada bizzat elinizde ürün bulundurarak satışını yapıyorsunuz. Satmak için Sipariş verdiğiniz Ürünler karşılığında sizden ön ödeme talep Etmiyoruz ve adresinize kadar gönderiyoruz. Siparişlerinizi sahiplerine teslim edip ücretini tahsil ettikten sonra ödüyorsunuz. Hatta Kargo Ücreti dahi almıyoruz. Siz Sadece www.jetnetworking.com.tr adresinden bir satış kataloğu isteyin ve katalogtan Satış yapın. Siz de para kazanmanın keyfini yaşayın ve yaşatın..
Eğer siz de bu sisteme dahil olmak istiyorsanız Lütfen benim aracılığımla bu adrese EVET BEN de ALİ ÖZTÜRK aracılığıyla ÜYE OLMAK İSTİYORUM tıklayınız.

Link çalışmazsa adres satırına http://www.jetnetworking.com.tr/index.php/website/edit_altUye/JN183896 kopyalayıp yapıştırarak üye olabilirsiniz.

YENİ ÜYELİK PRİM SİSTEMİ:
01 / 10 / 2011 tarihinden itibaren ay içerisinde kaydettiğiniz üye sayısı 25 ve üzeri olursa her üye için 25 tl alacaksınız . Bu sayı 25 tanenin altına düşerse her üye için 20 tl alacaksınız . 20 tanenin altına düşerse her üye için 15 tl alacaksınız 4 tanenin altına düşmesi durumunda üyelik primi alamayacaksınız . (Not : Yaptıkları satışlardan prim alabileceksiniz)

Şimdi üye ol ve arkadaşlarını davet et
http://www.jetnetworking.com.tr/index.php/website/edit_altUye/JN183896

--
Learn how to make money being online visit:
 
http://www.thewealthypages.com/index.php?key=Y2lkPW5zdTk2NzkxJndhPUp0M252UHlw
 
Free Ways To Make Money Online visit:
 
http://www.thewealthypages.com/index.php?key=Y2lkPW5zdTk2NzkxJndhPUp0M252UHlw
 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Make Money Being Online" group.

No comments:

Post a Comment